Rummelige rækkehuse i flere plan

Trekantens svanemærkede rækkehuse udbydes både til salg og leje, og findes i to boligtyper i 2 eller 3 plan.

Uanset boligtype får du et rummeligt rækkehus med køkken-alrum, flere gode værelser, altan og udgang til egen terrasse.

Vi har sørget for at indtænke hyggelige fællesrum, hvor I kan samles som familie, mens soveværelser og værelser er placeret på de øverste etager, så børnene kan få ro om aftenen, hvis fjernsynet larmer.

Boligtype A - rækkehus i 2 plan

Boligtype B - rækkehus i 3 plan

Hjemmekontor, børneværelse, gæsteværelse eller noget helt fjerde?

Hvert hjem byder på svanemærkede materialer i høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og et eksklusivt design, som taler ind i Trekantens overordnede moderne arkitektur.

De store vinduer og åbne planløsninger skaber lyse opholdsrum, der giver en fantastisk fornemmelse af rummelighed. Samtidig er rækkehusene designet til at kunne tilpasses forskellige beboeres individuelle behov, så du frit kan beslutte, om dine værelser skal indrettes til børneværelse, hjemmekontor, gæsteværelse, krea-rum, ekstra opbevaring måske i form af walk-in mulighed eller noget helt andet.

Elegant køkken i minimalistisk design

Rækkehusets køkken er en harmonisk kombination af moderne design og praktiske løsninger, der fungerer godt i hverdagen. Køkkenet er designet af Svane i et hvidt, grebsløst udtryk, som er let at sætte dit personlige touch på.

Du får masser af opbevaringsplads til madlavning og køkkenudstyr i de mange skuffer og overskabe, som gør det lettere for dig at holde køkkenet organiseret.

Alle integrerede hvidevarer er i høj kvalitet fra mærket Gram. Det gælder køleskab med fryser, induktionskogeplade, indbygningsovn og opvaskemaskine.

Alle hårde hvidevarer inkluderet:

  • Køkken fra Svane med grebsfri skuffer og overskabe
  • Køleskab med fryser fra Gram
  • Induktionskogeplade fra Gram
  • Indbygningsovn fra Gram
  • Opvaskemaskine fra Gram
  • Emhætte fra Silverline
  • Vaskemaskine fra Gram
  • Tørretumbler fra Gram
  • Armatur fra Geyser
  • Brusesæt fra Grohe

Badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle

Dit nye badeværelse er moderne, lyst og funktionelt. Det indeholder et praktisk vaskeskab med integreret vaskemaskine og tørretumbler. Brusenichen er udstyret med et brusesæt fra Grohe, og det væghængte toilet bidrager til det moderne og stilrene design.

Som i resten af boligens værelser er der indlagt gulvvarme, så du kan nyde lidt selvforkælelse uden at fryse om de bare tæer, eller sidde lunt på gulvet, når du bader de små.

Vil du bo til leje eller købe et rækkehus i Trekanten?

Vil du vide mere om de kommende ejer- og lejeboliger i Trekanten, og skrives på interesselisten allerede nu? Udfyld formularen, og få mere information om boliger og premierestart.

Det er ganske gratis og uforpligtende at skrive sig op. Vi glæder os til at sende dig mere information om Trekantens rækkehuse.

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Hvad er du interesseret i?*
Betingelser*

Skriv dig op

 

Vi holder premiere på åbent hus senere på sommeren. Tilmeld dig nu og bliv en af de første, der modtager en invitation til denne eksklusive begivenhed.