Landskabet og arkitekturen skaber fællesskab

Trekantens rækkehuse er tegnet af Arkitema Architects. Det er svanemærket byggeri, hvor arkitektur og funktionalitet går hånd i hånd for at skabe det bedste liv på de indvendige og udvendige arealer for alle jer, der skal bo her.

Arkitekterne har taget udgangspunkt i landskabet, og dets udformning er blevet bebyggelsens hjerte og arkitektoniske forankring.
Hver bolig får sin egen lille private terrasse, som åbner op mod flere grønne arealer og opholdsmuligheder, og danner en overgang mellem boligens privathed og landskabets offentlige fællesrum.

De grønne fælleshaver er åbne eng- og græsarealer med god plads til leg og nabokaffe på borde-bænke sættene. Det er her, I skal samles om grillen til havefester, eller fastelavnstønden på en kold februardag.

Lev et dejligt liv på række

Trekantens svanemærkede rækkehuse er en skøn oase for dig, der for første gang skal bo i eget hus, og drømmer om egen lille have, legekammerater til børnene og fællesskab over hækken.
Børnene kan trygt løbe frit på de sammenhængende stisystemer eller gå på opdagelse i Byparken, og det vrimler med legekammerater i de andre rækkehuse.

Det giver en fantastisk følelse af tryghed og nærvær, når man bor side om side med sine naboer, og dog har du også masser af privatliv i din egen bolig.

Med fokus på at give facaderne variation og farvespil, har arkitekterne brudt rækkerne op i mindre bidder, hvilket giver masser af luft mellem husene.

Nogle rækkehuse er i 2 plan, andre i 3 plan. Hvor mange kvadratmeter har du og din familie brug for?

En tryg trekant fuld af fællesskab

Navnet Trekanten er ikke grebet ud af ingenting, men henviser til hele kvarterets sammenhængende udformning med tre overordnede komplekser, der danner en overordnet trekant, når man ser det hele oppefra. Denne form betyder også, at Trekanten får en samlende, grøn midte med beplantning og opholdszoner, som I alle har adgang til.

Der er både plads til privatliv på din egen terrasse eller altan, men du kan også søge ud på de fælles, grønne havearealer for at lære dine naboer at kende og stable en sommerfest på benene.

Svanemærket byggeri med godt indeklima

Der er efterstræbt et godt indeklima i rækkehusene ved, at alle materialer er nøje udvalgt for at sikre, at byggeriet opnår det nordiske miljømærke; Svanemærket. Det er tiltag, der samtidig sikrer varetagelse af hensyn til både arbejdsmiljø og det omgivende miljø.

Vil du bo til leje eller købe et rækkehus i Trekanten?

Vil du vide mere om de kommende ejer- og lejeboliger i Trekanten, og skrives på interesselisten allerede nu? Udfyld formularen, og få mere information om boliger og premierestart.

Det er ganske gratis og uforpligtende at skrive sig op. Vi glæder os til at sende dig mere information om Trekantens rækkehuse.

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Hvad er du interesseret i?*
Betingelser*

Åbent Hus

Søndag
kl. 11:00 – 12:00

Adresse
Indgang fra Lottesvej
8200 Brabrand