Velkommen til et nyt, blomstrende rækkehuskvarter

Trekanten er et nyt, blomstrende kvarter i hjertet af Brabrand, nærmere bestemt på den attraktive adresse Hejredalsstrædet, som i disse år gennemgår en gennemgribende og spændende byudvikling med stort potentiale.

Området er kendt for sit aktive lokalsamfund, som vægter fællesskab og aktiviteter højt, og det betyder, at der er oplevelser for enhver smag.

Derfor er det nye område blevet populært blandt både børnefamilier, unge og ældre, der vil bo i et trygt lokalsamfund tæt på Byparken, gode skoler, daginstitutioner og butiksliv.

Du får det hele helt tæt på dit nye hjem i Trekanten.

Trekanten – Nye rækkehuse i to og tre plan

Helt tæt på naturen

I Trekanten får du en ideel beliggenhed, hvis du er en sand naturelsker. Du bor omgivet af grønne områder, cykelstier, vandreruter og smukke søer, så der er rig mulighed for udendørs aktiviteter eller afslappende weekendture i naturen.

Brabrand Sø ligger kun 2 km fra Trekanten, og er en fantastisk livskilde for både dyr og mennesker. Fuglelivet er rigt og varieret med mulighed for at spotte svaner, vadefugle og meget andet fra det populære fugletårn på ruten rundt om søen. Følg Brabrandstien langs søen på dine løbeture eller cykelture med familien. Stien er en del af et større system af naturstier, der giver adgang til endnu flere betagende naturoplevelser i de fantastiske områder omkring Aarhus.

Helt tæt på Trekanten finder du også det nyere skovområde Gellerup Skov, som er et populært område til gåture med hunden eller løbeture, når pulsen skal lidt op i hverdagen.

Stærkt lokalsamfund med dedikerede ildsjæle

Der sker altid noget i bydelen i Brabrand. Området er kendt for sit stærke fællesskab, hvor fritidsaktiviteter og kulturtilbud står i kø. Uanset om det gælder børn, unge eller seniorer, er der en pakket aktivitetskalender med sportstilbud, fællesspisning, kreativitet, musik, dans og meget mere.

Nemt hverdagsliv med butikker, skole og transportmuligheder

Trekantens beliggenhed tæt på butikker, skoler, sundhedsfaciliteter og fritidstilbud sikrer, at hverdagspraktikken glider let. Både for de travle børnefamilier og seniorerne der ønsker nærhed til indkøb og gode transportmuligheder.

Trekanten har også en attraktiv placering nær det kommende letbanestop, som gør det endnu nemmere at komme hurtigt omkring og videre ind til Aarhus. Faktisk er der kun 5,5 km ind til Aarhus Centrum.

Alt dette får du i nærheden

Trekanten

Gellerupbadet

Bazar Vest

Arena Vest Aarhus

Fælleshaven

Fitness X

Gellerup Bibliotek

Børnehuset Bækken

Børnehaven Skovgårdsparken

Børnehaven Hans Broges Vej

Legelandet.dk Aarhus

Rema 1000

Friluftsskolen

City Vest

Aarhus kollegiet

Auditorium

Lykkeskolen

Tovshøjskolen

Trekanten

Gellerupbadet

Bazar Vest

Arena Vest Aarhus

Fælleshaven

Fitness X

Gellerup Bibliotek

Børnehuset Bækken

Børnehaven Skovgårdsparken

Børnehaven Hans Broges Vej

Legelandet.dk Aarhus

Rema 1000

Friluftsskolen

City Vest

Auditorium

Aarhus kollegiet

Lykkeskolen

Tovshøjskolen

Vil du bo til leje eller købe et rækkehus i Trekanten?

Vil du vide mere om de kommende ejer- og lejeboliger i Trekanten, og skrives på interesselisten allerede nu? Udfyld formularen, og få mere information om boliger og premierestart.

Det er ganske gratis og uforpligtende at skrive sig op. Vi glæder os til at sende dig mere information om Trekantens rækkehuse.

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Hvad er du interesseret i?*
Betingelser*

Skriv dig op

 

Vi holder premiere på åbent hus senere på sommeren. Tilmeld dig nu og bliv en af de første, der modtager en invitation til denne eksklusive begivenhed.